Pinsj er en grønn plattform laget av og for friluftsinteresserte folk. Vi vil gjerne bli bedre kjent med dere i FjellTid, og få dere med på laget for å skape en mer bærekraftig fritid sammen.

Pinsj er en tjeneste for utleie, utlån og kjøp og salg av brukt turutstyr. I tillegg har vi stort fokus på å reparasjon og vedlikehold og legger ut tips til hvordan du kan ta vare på utstyret ditt og informasjon om hvor du kan få det reparert. 

Vi Nordmenn handler turutstyr for over 20 milliarder kroner i året. Mye av dette blir bare liggende i boden. Når vi benytter oss av naturen har vi også et ansvar for å ta vare på den. Et av de viktigste tiltakene for et mer bærekraftig friluftsliv er å kjøpe utsyr av kvalitet som varer lenge og dele mer på det vi allerede har. Et lavere forbruk, sporløs ferdsel og økt kunnskap om skjørt dyreliv og natur vil være med på å sikre at generasjonene etter oss også kan ha glede av friluftslivet. 

 

 

Det er mange gode grunner til å bruke Pinsj. Først og fremst muliggjør det mer tur og flere aktiviteter. Ikke alle har plass til kano, men vil gjerne dra på noen få turer i året. Det er mange som vil teste ski, men ikke vil investere i dyrt utstyr før de har prøvd. Kanskje drømmer akkurat du om å prøve klatring eller SUP? Pinsj er til for å realisere turdrømmer og gjøre friluftslivet tilgjengelig for enda flere. 

 

 

Deling av utstyr er bra for både lommeboka og planeten. Det er også en fin måte å møte nye turvenner, dele gode turhistorier og gi hverandre tips – akkurat det dere er gode på her inne på FjellTid.

 

 

Trenger du utstyr til neste tur? Hva med å se om du kan låne eller leie i stedet for å kjøpe nytt? Har du boden full av utstyr du ikke bruker? Legg det ut på Pinsj slik at andre også kan ha glede av det.

Vi gleder oss til å skape et grønnere og mer inkluderende friluftsliv.

#mereventyrmindreavtrykk

Om artikkelforfatteren:

Julia Gundersen

Julia Gundersen

UTE HELE ÅRET, GJERNE MED SKI PÅ BEINA OG KAMERA I SEKKEN. LIKER STORE OG SMÅ EVENTYR OG NYE TURVENNER. INNHOLDSSKAPER FOR DEN GRØNNE TURPLATTFORMEN PINSJ <3

Del på:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter