Bli med i i fotokonkurransen og vinn en The LEAF hengekøye dobbel komplett med oppheng til en verdi av 1299 kr! Les mer og delta!

Har du lyst å vinne nye Hengekøye av fjellpulken?

Visste du at Fjellpulken har mer enn bare fjellpulker? Sammen med våre turvenner i Fjellpulken har vi lyst å vite om nye perler å henge med hengekøya. Selv om du kanskje ikke har en hengekøye fra før, vet du helt sikkert om ukjente steder man ikke finner andre steder. Bli med i i fotokonkurransen og vinn en The LEAF hengekøye dobbel komplett med oppheng til en verdi av 1299 kr!

– Del dine steder med #fjellpulken på Fjellveggen og delta innen 30.juni klokken 24:00.

Om Fjellpulken

I over 50 år har folk hatt tillit Fjellpulkens produkter, tatt oss med på småturer og store ekspedisjoner. Fjellpulken har vært med når drømmer har blitt oppfylt og folk har fått sine livs opplevelser. For Fjellpulken har det alltid vært viktigste prioritet å lage produkter som er i toppsjiktet på sikkerhet og kvalitet. Dette gjelder alle  produkter, uansett om det dreier seg om barnepulk for familieturen eller ekspedisjonspulk som skal få folk trygt frem gjennom isødet hvor som helst i verden.

 

 

Premien:

Fjellpulken stiller med en The LEAF hengekøye dobbel komplett med oppheng til en verdi av 1299 kr!

 

 

Visste du at du får hele 20% rabatt på produkter fra Fjellpulken? Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder på Fjellveggen og vis oss dine beste hengekøyeplasser med #fjellpulken
  3. Vinnerbildet blir valgt ut av en uavhengig jury og blir lansert torsdag 1.juli

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Fjellpulken

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Fjellpulken AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Alfa Sko AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #alfasko.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Fjellpulken AS stiller med en The LEAF hengekøye dobbel komplett med oppheng til en verdi av 1299 kr! Fjellpulken AS vil kontakte vinneren for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Fjellpulken AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER ONSDAG 30.JUNI 2021 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter