Vi i Nordens hyggeligste sosiale turnettverk har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner hektapatur.no! Vi synes dette er skikkelig kult og ønsker derfor å feire dette ved å ha en sommerkonkurranse!

Annonse:

Bli med og med kjemp om en flott DEUTER FUTURA VARIO 50 +10 Super komfortabel og robust weekendsekk med et rått bæresystem! Premien leveres av hektapatur.no til en verdi av hele 1.999kr !!! 

 

 

 

 

Alt du må gjøre er å laste opp turbilder på FjellTid.no med emneknaggen #hektapåtur og skape engasjement!

 

 

Slik deltar du:

 

Last opp turbilder på FjellTid.no/fjellveggen og bruk #hektapåtur i statusbeskrivelsen!
For hvert bilde du laster opp får du 1 poeng, hvert likerklikk du får på bildene, generer dette 2 poeng. Og hver kommentar gir deg 3 poeng.

 

  • Du kan laste opp så mange turbilder du ønsker innenfor konkurransens tidsramme.
  • Den som skaper mest engasjement på FjellTid for gleden av en splitter ny tur ryggsekk.
  • Siste mulighet for å delta er søndag 30.juni kl 24:00
  • Vinneren blir kåret mandag 1.juli.

 

LYKKE TIL 😀

 

 

Betingelser for bruk og deltakelse i FjellTid sommerkonkurranse

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Hekta På Tur AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Hekta På Tur AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #hektapåtur .

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere.

 

5. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER SØNDAG 30.JUNI KLOKKEN 24:00

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter