Hvis du vil oppleve et eventyrisk samspill mellom hund og menneske i fantastisk natur,og en følelse av frihet,der kun du,hundene og naturen eksisterer. Ja da er du på rett plass.

Grimsbu Adventures er helt nyoppstartet, vi er foreløpig ferske, men vårt ønske er å ta med oss folk på tur og gi de gode turopplevelser.  Det kan blant annet være vandretur med valper, gåturer på lokale fjellturer med hund eller hundekjøring. Vi har også en god fiskeelv 50 meter fra vår kennel. Der er det muligheter for fiske, bålkos og hygge.

 

 

 

 

Våre drømmer er å kunne kombinere turistkjøring samt løpskjøring.  Vi kjører også løp, som  Gausdal Maraton, Gruveløpet og Femundløpet. Drømmen vår er Finnmarksløpet.
Vi har også et stort ønske om å gi folk den opplevelsen det er å kjøre et hundespann. Det aller gøyeste og mest givende med å kjøre et hundespann er det samspillet man får med alle hundene, noe man opparbeider seg over tid. Å stå bak på sleden og være vitne til og se alle hundene gjør det de elsker mest i hele verden, nemlig å løpe, er helt fantastisk.
Den tilliten man bygger opp mellom fører og hund er noe helt spesielt.  Hundene gjør det de elsker og de jobber for deg!
Positivitet og at hundene har tillit til deg som hundefører, er to viktige punkter i hundekjøring.

 

 

Min samboer og jeg møtte hverandre på Tyrili Frankmotunet, en behandlingsplass for folk med rusproblematikk, hvor ble vi bitt av hundekjøring’s basillen og det nykter livet.
Vi valgte å bosette oss i Grimsbu, der det er er eldorado for hundekjøring.

 

 

Jeg, Ellen Irene Kristoffersen 34 år, opprinnelig fra Skien i Telemark,  min samboer, Håvard Mathisen,  47 år, fra Trondheim og Rene Preine 48 år, fra Tyskland driver nå Grimsbu Adventures. Hjemme hos oss har vi 23 Alaska Huskyer, våre kjæreste familiemedlemmer. Våre hunder er det vi lever for, og vi elsker hundene våre.

 

 

Per nå har vi 1 stk trollvogn og en Atv som vi kan bruke på sommer/høst aktivitet . Ellers har vi 1 stk Tentipi Lavo med overnattingsmuligheter for 9 pers. Vi har også 4 sleder som vi bruker på vinterstid!

 

 

Hvis du vil oppleve et eventyrisk samspill mellom hund og menneske i fantastisk natur,og en følelse av frihet,der kun du,hundene og naturen eksisterer.
Ja da er du på rett plass! Vi håper med dette at vi vil se mange bilde og glade folk på tur sammen med oss.

 

 

KLIKK HER FOR Å SE VÅRE TURER!

 

Om artikkelforfatteren:

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter