Fått med deg vår nye FjellPartner fra Fjellulla? En spennende aktør som satser stort på bærekraftige ullplagg som skal gi deg nytelse i de herlige sommerkveldene uten at man blir irritert når mygg, knott og flått får herje. Les mer om testen vi har gjort.

Om Fjellulla:

Fjellulla er utviklet og designet i Trondheim av en entusiastisk turgjeng i Antibug. I samarbeidet med fagfolk har de gjort mye research på bærekraftige produkter. Fjellulla utvikler, produserer og selger slitesterke kombinasjonsmaterialer av merinoull og bambus. De skal være varme og kløfrie, slik at hele familien er mest mulig komfortabel på tur.

– Alle våre klær beskytter mot insektbitt og smitte av sykdommer insektene kan medbringe.

Vi i FjellTid er kjent med problemet med at mygg, knott og flått får herje og ødelegge for de gode turopplevelsene. Men hvor bra er Fjellulla? Espen og Emilie fra FjellTid fikk testet ut ullplaggene nå i vinter. Og her er deres dom:

 

Espen Lyseggen, 30 år i Gausdal:

– Det er litt dårlig med insekter på denne tiden av året, men jeg har tatt meg en god tur på hundesleden og en natt under åpen himmel.

– Undertøyet er stilfullt og godt tilpasset kroppen. Stoffet er behagelig å ha på seg, selv har jeg vært litt skeptisk til bambus da jeg erfaringsmessig syns dette stoffet blir kaldt når det blir fuktig, men med merinoull i plagget er det varmt og godt selv når jeg har stoppet.

– På hundesleden med en godt slitt turbukse så krever undertøyet mye. Jeg holdte meg varm under hele turen. Undertøyet holder også på varmen om man blir svett på ryggen og det tørker fort. Jeg sov også i settet under åpen himmel, her holder jeg også fint varmen uten problem.

– Jeg gleder meg til å teste Fjellulla teknologien til sommeren, trøya kjenner jeg fort at kommer til å bli en favoritt på kjølige sommerkvelder da den er veldig god å ha på. Erfaring på slitasje av tøy og annet utstyr ligger i kvaliteten på varen de bruker under produksjon, her brukes bla YKK glidelås og dette er den beste glidelåsen og det tyder bra, sømmene er også godt sydd og gir ingen ubehageligheter.

– Fjellulla antibug textile er et spennende produkt. Det skal redusere store mengder insektbitt, lukten av myggmiddel er borte fra store deler av kroppen. Det står at det tåler opp til 70-90 vask ihn insektsbeskyttelse, jeg antar undertøyet fortsatt er godt å bruke etter angitte vasker også. Prisen er heller ikke avskrekkende da det er lagt mye tid i teknologien, det er mye undertøy som har en stivere pris enn dette. Alt i alt er jeg fornøyd og kommer til å bruke dette mye framover.

Ta gjerne kontakt med Espen på FjellTid og hør mer om hva han syntes!

 


Emilie Margrete Sande, 27 år i Tromsø

– Ullundertøy innerst er en selvfølge når du skal trene og være aktiv ute om vinteren. Svette og høy intensitet i kulda, stiller en rekke krav til ulla. Dette for at du skal få en optimal og behagelig treningsøkt.

– Ullundertøyet kommer pent innpakket i hver sin store konvolutt. Myk og behagelig ull i passe tykkelse, til både skigåing og tur. Passformen er veldig behagelig, sitter godt inntil kroppen på både trøye og longs.

– Jeg testet trøyen med høy hals, det synes jeg personlig er det beste. Denne satt godt inntil og det er god lengde på ermene. Benlengden er normal, og det er strikk nederst på beinet og rundt livet. Det er ingen sømmer som klør eller er irritable. Jeg fikk testet ullundertøyet i både snøstorm og i knall sol, så det har gitt testen et godt grunnlag. Jeg er en person som alltid er kald, så godt ullundertøy er alfa omega for meg. Ullundertøyet sitter godt inntil kroppen og holder deg god og varm. Noe ullundertøy klør litt etter man har blitt varm og blitt tørr igjen, det gjorde ikke Fjellulla!

– Etter ett par turer til, så svarer virkelig ullundertøyet til forventningene. Det er mykt, holder godt på varmen og det klør ikke når man har gått fra å være svett til å bli tørr igjen. Gir ikke irritasjon på huden. Dette synes jeg er veldig bra.

Fjellulla sitt antibug ullundertøy er noe av det beste jeg har brukt, og jeg har en del ullundertøy!

Ta gjerne kontakt med Emilie på FjellTid og hør mer om hva han syntes!

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter