Hva er egentlig FjellKortet og er det nødvendig å ha det? FjellKortet holder liv i Nordens hyggeligste turnettverk, slik at du får et enda bedre turtilbud der du bor! I denne artikkelen kan du lese mer om fordelene og hvordan FjellTidere faktisk bruker dem!

Hver dag er vi et team bestående av turledere, ambassadører, pluss Tarjei og meg (Tomas) som jobber døgnet rundt for å gi deg den aller beste FjellTid-opplevelsen. Det har kostet mye, men og gledet mange! Med FjellKortet er du med på et unikt spleiselag kombinert med at du får hinsides med gode rabatter og fordeler hos en rekke aktører!

 

Kåre kjøpte nye fjellsko fra Alfa Sko med FjellKortet og sparte 30% på kjøpet!

 

Kåre kjøpte FjellSko fra Alfa Sko

Det tok ikke lang tid før Kåre bestilte nye fjellsko fra Alfa Sko. Med hele 30% rabatt hos Norges beste skomerke tjener du inn FjellKortet allerede ved første kjøp. Kåre kjøpte seg Drift Advance GTX M Alfa sko og fikk hele 659,70 kr i rabatt på skoene med FjellKortet. Les mer om avtalen vi har med Alfa Sko her!

 

Bendikte fikk seg nye solbriller og sparte 20% med FjellKortet

 

Bendikte fikk seg nye solbrilller

Bendikte benyttet Fjellkortet til nye kule solbriller fra Run4.no og fikk hele 20% i rabatt. Dette tilsvarer et månedskort med FjellKortet som også kommer FjellTid.no til gode. Les mer om avtalen vi har med Run4.no her!

 

Ulf får en rekke fordeler på turene til FjellTid med FjellKortet!

 

Ulf får en rekke fordeler på turer med FjellTid.

Nå kan Ulf dra på så mange nærturer med Fjellkortet som han selv ønsker uten å bekymre seg for pris. I tillegg sparer han mye på å være med på våre fantastiske samlinger, der selve magien av FjellTid-stemningen skjer. Se mer på hva vi i FjellTid kan gi deg av fordeler og rabatter her!

 

Linda vant fotokonkurranse for FjellKort-eiere med overnatting i 10 personers hytte hos Gaustatoppen Booking

 

 

Linda vant fotokonkurranse med en premie til en verdi av hele 7.900 kr!

Linda meldte seg nylig inn i FjellTid for å få tilgang på FjellKortet med alle fordelene det har. Med Familiekortet kan hun nå ta med seg sin mann på turer og benytte seg av alle våre fordeler og rabatter. 

Når du har FjellKortet, får du også være med i en rekke eksklusive konkurranser.

Nylig deltok hun sammen med alle FjellKort-eiere i en fotokonkurranse der premien var en overnatting for 10 personer i 2 døgn i en hytte hos Gaustatoppen Booking.

Nå kan hun ta med hele sin turgjeng på hyttetur og kanksje benytter hun seg av de andre fordelene og rabattene vi har i FjellKortet.

 

 

FjellKortet er laget for DEG!

 

Fjellkortet er laget for deg!

Vi jobber kontinuerlig med å gi deg de beste tilbudene og fordelene uavhengig av hvor i landet du bor. Vi ser etter nøye utvalgte samarbeidspartnere som kan assosieres med FjellTid. Etterhvert vil hele FjellTid være koblet opp mot FjellKortet og det vil du få svært god glede av! 

 

Invester i FjellKortet nå! FjellKortet er noe du selv tjener på!

Om artikkelforfatteren:

Tomas

Tomas

Heisann. Mitt navn er Tomas og jeg er en av initativtakerne til FjellTid.no. Sammen så prøver vi å bygge Norges beste turnettverk. Lag gode FjellTid-presentasjoner på profilene, bli med i grupper, og engasjer deg 🙂 Har du spørsmål, tilbakemeldinger, ris eller ros setter vi stor pris på å høre fra deg! Ta og gjerne kontakt med meg dersom du bare vil ha en skikkelig god Fjellprat ;) Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter