Annonsørinnhold: Bikemember drømmer om å minimere sykkeltyveri og enklere å kunne returnere forsvunnede sykler til den riktige eier. Les mer om for fordelene og hvordan dette fungerer!

Hvordan fungerer det?

 

BikeMember er FG-godkjent som et sykkelregister. Men hva betyr dette for deg? Det betyr at de fleste forsikringsselskaper gir deg rabatt på din forsikring, eller halverer din egenandel.

 

Årsaken til rabattene er erfaringer som sier at færre sykler blir stjålet hvis de har et Bike-ID oblat på sykkelen, og hvis de blir stjålet så er sannsynligheten for at de kommer tilbake til sin eier større. De fleste sykkeltyverier er brukstyveri, hvor tyven ønsker å selge sykkelen for å tjene penger. Når den er registrert i Bikemember sykkelregister så kan kjøperen slå opp Bike-ID eller rammenummer, for å se om sykkelen er meldt stjålet.

 

Du vil motta dine Bike-ID oblater i posten, og det skal være ett Bike-ID oblat på hver sykkel. Deretter skal det unike Bike-ID nummeret på oblaten registreres på sykkelen, dette gjøres på bikemember.no under «Min Side» når du er logget inn.

 

 

 

Denne oblaten er et klistremerke som er vanskelig å fjerne! Det er derimot ikke umulig, og det er derfor viktig at du også registrerer ditt rammenummer! Klistremerket har en størrelse på 3×6 cm.

 

 

 

Skulle uhellet finne sted, og din sykkel bli stjålet, så kan du enkelt endre status til «Stjålet» her på vår hjemmeside. Deretter har politiet med deres adgangsrettigheter mulighet for å endre status til «gjenfunnet», hvis de skulle finne sykkelen din. Skjer dette, får du som eier raskt beskjed om at sykkelen din er gjenfunnet.

 

En spennende nyhet er at vi som de eneste i Norge foreløpig, har gjort det mulig for alle å skanne Bike-ID oblaten på en sykkel, eller manuelt søke på enten Bike-ID nummeret eller rammenummeret på bikemember.no, og kommunisere direkte med sykkeleieren hvis sykkelens eier har registrert sykkelen og meldt den stjålet til Bikemember. Hvis du finner en sykkel med et Bikemember Bike-ID oblat på, så kan du hjelpe med å få den returnert til riktig eier uten at Politi, Falck og Hittegodskontorene trenger å involveres. Dette er både smart og til nytte for alle i Norge!

 

 

Et hav av fordeler

 

Som medlem av Bikemember har du en rekke fordeler. I tillegg til rabatter på forsikringen din, får du også et fleksibelt abonnement, som alltid kan sies opp om du eksempelvis selger sykkelen din, eller flyttes over dersom du kjøper en ny sykkel.

 

  • FG-godkjent: Et FG-godkjent sykkelregister som tilbyr halvert egenandel, eller andre rabatter på forsikringen din, hos ditt nåværende forsikringsselskap.
  • Gjør videresalg enkelt: Du kan enkelt selge sykkelen din, og overføre sykkelregistreringen til ny eier
  • Færre sykkeltyverier: Med Bikemember minimeres sjansen for at sykkelen din blir stjålet.
  • Minner er mye verdt: Forbedre sjansen for å få din stjålne sykkel tilbake.
  • Sikker betaling med kort: Trygg og sikker online-betaling med kort.
  • Fleksibelt abonnement: Du kan enkelt, raskt og når du selv ønsker, annullere eller opp/nedgradere ditt abonnement

 

Kjøp ditt abonnement i dag og få et års gratis registrering av din sykkel med rabattkoden: ⁣⁣

 

fjelltid20 som gjelder ut april 

 

NB: Ingen bindingstid!

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter