27.oktober møttes 27 fjelltidere på Haukeliseter for å nyte en siste fjelltid-tur for året, som også er FjellTid sin 20. tur i historien!

For 3. året på rad tok FjellTid-turen til Haukeliseter for å kose seg i fjellet og få en siste fottur for året. Også i år ble det meldt om storm og uvær i fjellet, men vi fikk et par nydelige dager i fjellet midt mellom øst og vest. Til tross for litt vind denne helgen, fikk vi oppleve en dag med masse fine folk, god stemning, sola som viste seg fra sin beste side og vi fikk noen fine fotturer både lørdag og søndag.Vi møttes fredag kveld, og for noen ble det også fotturer i fjellet før mørkets frembrudd. Utover kvelden samlet vi oss i salongen på Haukeliseter for en matbit, godt drikke og bli kjent med hverandre. Kvelden la absolutt grunnlaget for en vellykket FjellTid-tur.


Lørdag sto vi opp til mye vind med storm i kastene, men det roet seg litt ned utover dagen og vi fikk en strålende fin dag i fjellet, Tidvis kunne vi sette oss ned på steder hvor det var helt vindstille og det var bare å nyte fjellet til det fulle, selv om ingen kom seg på toppen av Kista da det blåste for mye i høyden.Og i år som i fjor ble det å slappe av etter turen i Spa-avdelingen på Haukeliseter med utendørs badestamp og badstue nede ved vannet, og de hardføre fra årets tur fikk seg en dukkert i det kalde fjellvannet på Haukeliseter. Hva er vel bedre enn å slappe av i stampen eller badstuen med snø i fjellet og vinden som uler rundt deg…


Vil takke Haukeliseter for et veldig bra opphold på Haukeliseter, veldig bra gjestfrihet og nydelig mat. Nå gleder vi oss til mange flere turer med FjellTid.

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter