I anledning vårt samarbeid med antibug.com lanserer vi ny fotokonkurranse hvor du kan vinne et valgfritt ullsett fra Fjellulla kolleksjonen til en verdi av 1.548 kr.

Har du lyst å vinne et ullsett med insektbeskyttelse levert av Antibug.com?

Alt du må gjøre for å delta er å dele turbilder på FjellTid.no, og vise dine turoppleveler ved å merke bildene med #antibug.

Om antibug.com

I juli 2018 startet eventyret som snart skulle bli antibug.com med Fjellulla i spissen.

Vi er en aktiv gjeng som liker å tilbringe tiden vår ute i naturen. Dessverre ødelegger insektsesongen litt for de gode naturopplevelsene når mygg, knott og flått herjer. Likevel var det ikke et alternativ å bli hjemme, så vi bestemte oss for å se nærmere på dette.

Vi har prøvd ulike produkter innen insektmiddel, men syns det blir upraktisk og tungvint. Derfor ville vi gjøre insektbeskyttelse til en del av garderoben, slik at man slipper å tenke på å ta med unødvendige produkter når man skal på tur. Antibug textile® er en teknologi som benyttes i alle produkter hos Fjellulla, slik at du kan beskytte deg mot insektbitt.

Etter flere år med research og samarbeid med fagfolk ble antibug.com lansert med Fjellulla i spissen. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, og nye lanseringer av produkter.

Fjellulla er utviklet og designet i Trondheim.

 

Premien:

Et valgfritt ullsett fra Fjellulla kolleksjonen. Fjellulla er slitesterke og behagelige klær bestående av merinoull og bambus. Produktene kan benyttes til all slags aktivitet, og med de egenskapene som ull og bambus har holder du deg tørr og varm. Alle produktene til Fjellulla har insektbeskyttelse og er merket Antibug textile®. Vi har lagt stor vekt på kvalitet, slik at hele familien er mest mulig komfortabel på tur. Med sitt tidløse design kan du benytte Fjellulla hvor hen du går.

Verdien på premien er hele 1.548 kr!

 

 

Visste du at du får hele 20% rabatt med i nettbutikken til Antibug.com? Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder på Fjellveggen og vis oss dine turer. Husk å ha med emneknaggen #Antibug
  3. Vinnerbildet blir valgt ut av en uavhengig jury og blir lansert  7.april

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Antibug.com

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Fjellulla AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Fjellulla AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #antibug.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Vinneren vinner valgfritt ullsett fra Fjellulla kolleksjonen. Fjellulla AS vil kontakte vinneren for størrelse og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Fjellulla AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER MANDAG 5.APRIL 2021 KLOKKEN 24:00

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter