Trenger du å bytte ut dine fjellstøvler? Alt du trenger å gjøre er å vise frem dine slitne og gamle fjellstøvler og merke bildene med #alfasko. Les mer og bli med i konkurransen du også!

Har du lyst å vinne nye fjellstøvler av Alfa Sko?

Alt du trenger å gjøre er å vise frem dine slitne og gamle fjellstøvler og merke bildene med #alfasko

Om Alfa Sko

Alle vet at ukomfortable sko gjør turen dårlig. Alfas produkter er derfor bygget rundt en kompromissløs tro på at gode turopplevelser skapes av godt fottøy.

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I snart 90 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

 

 

Premien:

Alfa Sko stiller med et gavekort på hele 3.000kr til en fjelltider som trenger nye fjellstøvler!

 

 

Visste du at du får hele 30% rabatt på produkter fra Alfa Sko. Les mer her!

 

Slik deltar du:

  1. Invester i et FjellTid-medlemskap. Har du allerede medlemskap er det bare å sette i gang 🙂
  2. Last opp turbilder på Fjellveggen og vis oss dine slitne turstøvler. Husk å ha med emneknaggen #Alfasko
  3. Vinnerbildet blir valgt ut av en uavhengig jury og blir lansert onsdag 2.juni

 

Betingelser for bruk og deltakelse i Fjellpartner konkurranse med Alfa Sko

 

1. Personvern
FjellTid AS selger eller deler ikke dine brukerdata med tredjepart

 

2. Deling av bilder lastet opp til konkurransen
Du eier alt innholdet og all informasjonen du deler.
Du gir FjellTid AS og Alfa Sko AS rett til å benytte alt innhold uten vederlag til markedsføring, reklame, informasjon eller på annen måte FjellTid AS og Alfa Sko AS ønsker. Dette inkluderer bilder, tekst og video du som bruker har publisert/delt via FjellTid.no med emneknaggen #alfasko.

 

3. Beskyttelse av tredjeperson
Ved å delta i konkurransen forplikter du deg til ikke å publisere innhold som er i strid med norsk og/eller internasjonal lovgivning. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, bilder/video av personer som ikke har samtykket til dette, pornografi, rasistiske ytringer eller oppfordring til lovbrudd.

 

4. Om konkurransen
FjellTid AS vil kontakte vinnere direkte, og vinnerbildene vil bli publisert på FjellTid AS sine sosiale plattformer, web-sider i annonser eller på annen måte FjellTid AS finner hensiktsmessig. FjellTid AS er ikke forpliktet til å begrunne hvorfor vinnerbildene er valgt som vinnere. En uavhengig jury vil selv bestemme vinnerbildet.

 

5. Premien
Alfa Sko stiller med et gavekort 3.000kr til en som trenger nye fjellstøvler! Alfa Sko AS vil kontakte vinneren for navn og adresse.

 

6. Begrensninger
Ansatte (herunder turledere, ambassadører, skribenter mm) eller familiemedlemmer av ansatte i FjellTid AS og Alfa Sko AS kan ikke delta i konkurransen.

 

NB: SISTE FRIST FOR Å DELTA ER TIRSDAG 1.JUNI 2021 KLOKKEN 24:00

 

Om artikkelforfatteren:

FjellTid

FjellTid

FjellTid.no - FjellTid (norr. fjalltíð): Sosialt turnettverk for alle turfolk. #fjelltid

Del på:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter