Nyttårsaften i år tilbragte jeg på nattvakt. Utrolig godt å våkne 1.januar til fantastisk vinter og god temperatur. I dag ville jeg på tur!


Heldige meg som bor i Telemark. Rett bak huset ligger en liten lokal topp. Jeg pakket sekken med litt ved, te på termosen og ruslet avgårde.


Jeg er rett å slett elendig på å fyre både i ovnen og bål. Men øvelse gjør mester.Det var helt stille på toppen. Mye på grunn av tåke og snø. Utrolig godt å sitte der. Selv om jeg krangla med bålet. Jeg trengte den turen i dag. Føler at jeg startet turåret liksom.


Det rakk å bli mørkt før jeg skulle ned igjen. Heldigvis har jeg alltid lykt og ekstra batterier i sekken.


Storkoste meg på tur i nærområdet i dag 🙂


Besøk gjerne bloggen min og følg med på Instagram @theaahs /Thea

Om artikkelforfatteren:

thea

thea

Jeg er turglad og løpeglad. I 2018 er målet å kombinere disse to interessene. Samtidig som vi i Notodden turlag kommer ut med nytt kjentmannshefta med 15 nye klippeturer jeg gleder meg til å hente inn. De litt lengre turene står også på programmet

Del VIA:

Relaterte saker

Mer fra FjellTiden

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter