Nyttårsaften i år tilbragte jeg på nattvakt. Utrolig godt å våkne 1.januar til fantastisk vinter og god temperatur. I dag ville jeg på tur!

Annonse:


Heldige meg som bor i Telemark. Rett bak huset ligger en liten lokal topp. Jeg pakket sekken med litt ved, te på termosen og ruslet avgårde.


Jeg er rett å slett elendig på å fyre både i ovnen og bål. Men øvelse gjør mester.Det var helt stille på toppen. Mye på grunn av tåke og snø. Utrolig godt å sitte der. Selv om jeg krangla med bålet. Jeg trengte den turen i dag. Føler at jeg startet turåret liksom.


Det rakk å bli mørkt før jeg skulle ned igjen. Heldigvis har jeg alltid lykt og ekstra batterier i sekken.


Storkoste meg på tur i nærområdet i dag 🙂


Besøk gjerne bloggen min og følg med på Instagram @theaahs /Thea

Annonse:

Likte du artikkelen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Share on pinterest
Del på Pinterest

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter