Zen Products

25% Rabatt på markedets mest effektive massasjemaskin for alle frilufts og aktivitets interesserte

Zen Products skal være nyskapende og ledende i utviklingen av teknologi for bruk innen idrettsmassasje og restitusjon for idrettsutøvere, samt utvikle produkter som er samfunnsnyttige.

 

Selskapets idé er å utvikle et massasjeprodukt rettet mot idrettsutøvere og mosjonister, for restitusjon og forebygging av skader. Målet er å tilby markedets mest effektive massasjemaskin for alle som bedriver idrett/mosjon, til en rimelig pris og med god holdbarhet.

 

Produktet skal tilfredsstille behovet for regelmessig massasje. Det skal ha et estetisk design, og en funksjon og lydnivå som ikke er forstyrrende. Det skal kunne benyttes i private hjem – i stue eller soverom.

 

Det er få leverandører av slikt utstyr til denne målgruppen. De fleste leverandører av slike produkter leverer til profesjonelle, medisinske miljøer som fysioterapeuter, leger, kiropraktorer etc. Det er dyre produkter, noe som eliminerer muligheten til å selge direkte til den enkelte utøver.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter