Wanderlust Yoga - Turer i Himalayasfjellene

10 % Rabatt på turer i Himalayasfjellene ved booking av 3 personer eller flere

Velkommen til yoga, og fjellturer i Nepal!

Vi er et lite selskap med et stort driv for den yogiske livsstilen og moder jord. Målet vårt er å vise deg storheten til Nepal og Himalaya mens du gir deg en vei for å se det guddommelige i deg selv gjennom yoga.

Nepal er et land med en eldgammel historie om yoga og vedisk filosofi, og tilbyr et unikt forhold til moderens natur, utrolig utsikt og et sakte tempo i livet.

Vi vil vise deg hjertet og sjelen til Himalaya, nepalesisk kultur og yoga. Vi tilbyr noen gruppeturer og og skreddersydde reiser for å gjøre drømmen din til virkelighet. Vårt fokus er på kvalitet, ikke kvantitet; Vi vil dele lidenskapen vår med andre naturelskere, yogier eller andre som er nysgjerrige på Nepal, Himalaya og yoga.

Rabattkode i butikk (Fremvisning av FjellKortet):

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter