Vetlebu

20% på alt Vetlebu i Sauda Skisenter har å tilby

Vi står klare for å møte dine behov enten det gjelder nye ski, leige av utstyr eller reperasjon.
Vi kan garantere at du vil møte hyggelige ansatte som står klare for å bistå deg med den hjelpen du trenger.

 

SKIVERKSTED
Reprasjon eller sliping av skisåle og stålkant, smøring, bootfitting, vedlikehold og montering av utstyr, er noen av tjenestene vi tilbyr på vårt skiverksted.

 

SKIUTLEIGE
Hos oss kan du leige utstyr. Velg mellom alpint eller snowboard. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne en pakke som er tilpasset deg.

 

SKISHOP
Hos oss kan du også kjøpe ski, randonee utstyr, snowboard, briller, hjelmer, klær og skredutstyr. Vi fører merker som K2, dynafit, G3, SGNskis, 4FRNT mm. Er det noe utstyr vi ikke har, skaffer vi selvfølgelig dette!

 

Vetlebu finner du i Sauda skisenter hvor vi også har FjellKort-avtale med. Se denne avtalen her!

Rabattkode i butikk (Fremvisning av FjellKortet):

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter