SportsDeal

15% Rabatt på hele nettbutikken til sportsdeal.no

Selskapet Sport 1 Tuven AS som Sportsdeal eies av har i flere tiår stått for mesteparten av hyttefolkets tur og utstyr i Telemark. Og i 2005 ble det vedtatt å utvide kundebasen fra hyttefolk i telemark til hele Norges befolkning.

Siden oppstarten i 2005 har sportsdeal hatt en sunn og god vekst med hovedfokus på å gjenspeile den gode kundeservicen kundene får i vår fysiske butikk på Notodden.

Hos Sportsdeal finner du alt fra truger til fiskestang og sykkel til turbukse. Vårt sortiment består av kjente merkevarer som Bergans, Hoka one one, Jotunheim, Twentyfour og rimeligere merker som blant annet Heldre, Vikafjell og Lmnts.

Sportsdeal leverer varer i alle prisklasser og tilpasser seg stadig det ekspanderende markedet.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter