Sjøsaker Seaweed

15% Rabatt på alle produkter i nettbutikken til Sjøsaker Seaweed

SJØSAKER - TANG OG TARE PRODUKTER

Tang og tare er havets grønnsaker, derfor kaller vi det Sjøsaker! Disse næringsrike plantene gjør alle måltider både sunnere og rikere på smak. Vi har alt du trenger for å prøve!

Nå som tang og tare er blitt så populært, har de fleste fått med seg alt om hvor sunt og bra det er, og hvordan det kan være en potensiell kilde til omtrent hvert eneste næringsmiddel som finnes. Vi synes likevel at det aller beste med tang og tare er det utrolig høye innholdet av umami! Ingenting på jorda vil heve smaken på måltidet ditt så mye som en god dose Sjøsaker.

Våre krydderblandinger inneholder ikkeno kunstige smakstilsetninger, konserveringsmidler, konsistensmidler, antiklumpemidler eller fargestoffer. Faktisk kan vi love at alle våre produkter er helt naturlige blandinger av krydder, urter og tare. Tang og tare inneholder all smaken du trenger.

All vår tang og tare er økologisk og bærekraftig! Enten de kultiveres eller høstes, trenger ikke disse deilige plantene hverken gjødsel, sprøytemidler, landområder eller ferskvann. De tar opp Co2 fra havet og er helt veganske. Så, du kan nyte alle produktene i vår Sjøsaker-serie med god samvittighet.

 

Julegavetips: Gi en smaksopplevelse til jul på mest smakfulle og bærekraftige julegave 🌍🎁 Sjøsaker er krydder med tang og tare. Smakfull, spennende, næringsrik, økologisk og lokal gave som passer til alle. Sjøsaker passer til all mat og er rik på den gode umami smaken. Gaven kommer ferdig innpakket og med fri frakt.

 

*Rabattkoden kan ikke brukes sammen med andre rabattkoder eller på produkter som allerede er på salg.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Opplevelser

ANGR

15 % Rabatt på alle produktene til Angr

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter