Ræin AS

10% Rabatt på alle uforglemmelige naturopplevelser, dagsturer, flere dagers turer, skreddersøm, drop-in og utleie.

I Norge kan man forvente fin natur i hvilken som helst retning øyet vender. I et naturrikt land som Norge mener vi man ikke kan oppleve natur uten kultur, og motsatt. På våre turer kan vi derfor garantere like mye innsyn i lokal-kunnskap og kultur som en uforglemmelig utsikt. For oss er naturen alt; det er vår kultur, vår arv, vår overlevelse og vår fremtid. Ræin sitt største ønske er å bidra til et bærekraftig reiseliv og bevaring av naturen. Dette gjør vi gjennom å tilby opplevelser til mindre kjente destinasjoner, formidle kunnskap, benytte lokale aktører, og sette lokalsamfunnets behov før vårt eget. Vi ønsker å gi gjester våre et urørt og ekte møte med norsk natur og kulturarv.

 

Vi er stolte over å kalle Tafjord vårt hjem. Tafjord ligger i enden av den ukjente verdsarvfjorden Tafjorden, og ved foten av Reinheimen Nasjonalpark. Den lille fjordbygda som er kjent for sitt varme klima, vannkraft og respektert natur, har over de siste 30 år blitt sterk preget av fraflytting. Det var denne negative utviklingen som gjorde at Britt Walle og Lone Olafsen flyttet hjem til Tafjord og etablerte [ræin] AS. Navnet har sitt opphav i Tafjord sin kjerne; Reinheimen Nasjonalpark, rein energi (Tafjord Kraft), og sist men ikke minst – rein natur.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter