Polar Cruising Svalbard - Spitsbergen

10% Rabatt på opplevelser med Polar Cruising Svalbard - Spitsbergen

Velkommen til Polar Cruising  Svalbard - Spitsbergen

Vi tilbyr en historisk reise med Polar Cruising på Svalbard og Isfjord. Her kan du nyte unike opplevelser på Spitsbergen. Det er et lite stykke norsk verdenshistorie. Reis nå, og la oss gjøre resten for deg! Vi ønsker å formidle vår kunnskap om Svalbard fra 1596 helt frem til 2022. Kunnskap er nøkkelordet i vår opplevelse, og vi ønsker å formidle denne til våre gjester. Svalbard er en øy langt opp i Nord, ikke så langt fra Nordpolen, som har tiltrukket seg mange lykkejegere og personligheter. Disse har etterlatt sine historiske fotspor på Spitsbergen. Vi reiser i små grupper opptil 12 pax, for å gi våre gjester en trygg og uforglemmelig reise.

Hjertelig velkommen til oss i Polar Cruising Spitsbergen AS

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Utstyr

Vertical Playground AS

15% Rabatt på løse ski, bindinger, brett og støvler. Og 20% rabatt på andre ordinære varer*

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter