Midnattsol Camping

10% Rabatt på overnatting eller bobil/vogn/telt plass hos Midnattsol Camping

Midnattsol camping tilbyr overnatting i tre hytter og én husvogn. Hyttene ligger like ved campingplassen – vis-a-vis servicebygget. Husvognen er plassert på en liten høyde med flott utsikt.

Campingplassen har egen resepsjon, og oppstillingsplass for bobiler/campingvogner og telt. Vi har omtrent 60 el. uttak, og vannposter både på strømstolper og spredt utover plassen. Tømmestasjon både for bil og bærbart toalett. Campingplassen er lokalisert like ved stranden, så her sovner du til bølgeskvulp.

Vårt rorbuanlegg som ligger i havnen, har foruten 9 dobbeltrom – 2 leiligheter, hver med opptil 4 sengeplasser. Både campingplassen og rorbuen har fri WIFI.

 

Rabattkoden kan også oppgis over tlf, mail eller i resepsjonen.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter