Lofoten Apartments

10% Rabatt på overnatting i Lofoten Apartments

Ferieutleie i hjertet av Lofoten. Våkn opp der fjell møter hav. Et sted å samles – skap minner for livet. Fra Historisk fiskemottak til høymoderne ferieboliger.
Lofoten Apartments ligger i Hopen, som er en liten bygd ved østsiden av Hopsfjorden på Austvågøy. I Hopen har det vært drevet fiske og jordbruk i flere hundre år. Historien forteller om en stor aktivitet i fiskeværet allerede på 1800­tallet med så mange som 1500 mann i arbeid fordelt på 475 båter. Den smale passasjen inn i fjorden skjermer for det meste av uvær og gir ly til både båter og brygger.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter