Knaben Via Ferrata

15% Rabatt på opplevelser med Knaben Via Ferrata

Knaben Via Ferrata tilbyr en vakker og vågal opplevelse, ved å tilby klatring av fjellet Knabekniben på Knaben med stålwire, trinn og selesikring!

Knaben Via Ferrata er etablert på fjellet Knabekniben 786 meter o/havet. Fjellet ligger like ovenfor Knaben gård og har en gunstig beliggenhet med lett adkomst, forlokkende utseende, god fjellkvalitet og en godt etablert «returløype» fra toppen.

En Via ferrata klassifiseres etter vanskelighetsgrad (lav-, middels-, høy), lengde og «tøffhet». Knaben via Ferrata har middels vanskelighetsgrad og veldig god høydefølelse, «tøffheten» hos deltakerne utfordres. Det er etablert en «escape route» etter første etappe for klatrere som ikke ønsker å være med på den «luftigste» delen av løypa.

Turen med guide gir deg mulighet til å oppleve fjellet, fjellveggen og naturen på en ny og spennende måte uten at sikkerheten settes i fare. Vår erfaring er at de som klatrer Knaben Via Ferrata ofte tas ut av «komfort-sonen» og at de får mulighet til å kjenne på egen styrke, adrenalin og mestring.

Sammen klatrer vi, nyter utsikten underveis og ikke minst nyter vi øyeblikket og utsikten fra toppen av fjellet. Også turen ned i flott fjellterreng er verdt opplevelsen! Turen tar mellom 4 og 5 timer.

For deltakere i en gruppe / familie der ikke alle ønsker å gå Via Ferrata har vi etablert en godt merket tursti opp til toppen av fjellet slik at de kan nyte en flott fjelltur og treffe turfølget sitt oppe på toppen.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter