Jaktdamer.no

15% Rabatt i nettbutikken Jaktdamer.no - jakt og fritidsklær KUN til damer!

Jaktdamer.no er den eneste nettbutikken som selger jakt og fritidsklær KUN til damer.
Historien : Etter å ha tatt jaktprøven i 2012 så ville eg (selfølgelig) finne meg ein jaktdress. Eg reiste rundt i forskjellige butikker å leite å leita…å leita. Etter å ha sett igjennom et tonn med mannfolkklær så fant eg kansje et produkt til damer. Dette irriterte meg, koffor skulle det vere so vanskeleg å finne noko til damer når det er so mange som tar jaktprøva kvart år?

Der med vart haude mitt fult av mange ider og drømmer. Eg tok sats å hoppa i det og Jaktdamer.no begynte å ta form.

Eg heiter Terese Lødemel og liker meg aller best ute. Om det er på utforsker tur med barna, på fjellet, på hytta, på jakt eller berre å sitte rundt eit bål å nyte det.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter