Isfiske på Geilo med Vinternatt

10% Rabatt på Isfiske på Geilo med Vinternatt

Bli med å bor hull i isen på Ustedalsfjorden. Isfiske er en kjempespennende aktivitet for hele familien. Det er aldri godt å vite når fisken biter… Mens man venter på napp kan man nyte utsikten over vinterkledde Geilo. Vinternatt tar med varm drikke og noe å tygge på til bålkosen.

Hilde din guide har lang erfaring med å tilrettelegge aktiviteter og turer for småbarnsfamilier, større grupper og eventyrlystne firmaturer. Med Hilde er du alltid i gode hender, hun stiller med fotposer til alle og tar deg så klart ut på sikker is.

Mens noen fisker og andre tar seg en prat lager Hilde bål på isen til deg og serverer hjemmelaget pinnebrød, varm sjokolade og er du heldig blir det også marshmallow på bålet. Hilde deler av sin erfaring som friluftsveileder og sanger. Kanskje er trall rundt bålet blir det også.

Hilde din guide bor selv på Ustaoset og på bestilling kan isfiske også gjennomføres på Ustevann.

Isfiske gjøres hver dag hele vinteren på bestilling, kanskje en overraskelse til barna? eller en gave til far og onkel? Isfiske kan være en værhard opplevelse, barsk og kald men utrolig koselig, rolig og avslappende opplevelse også. Ønsker du et heldags opplegg med forskjellige aktiviteter er det også mulig. Det er bare fantasien som setter begrensinger i år.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter