Intersport Kilen, Tønseberg

15 % Rabatt alle varer* og gratis tilpasning av skistøvler, hos Intersport Kilen, Tønsberg

Hos Intersport Kilen finner du det meste du trenger for gode turopplevelser. Våre spesialområder er alpint og topptur. Blant våre ansatte finnes det bl.a Skredinnstruktører som sørger for at du er i trygge hender ved å utruste deg hos oss.

Vi er også opptatt av at du skal ha gode støvler (alpint/topptur) som er den viktigste delen av skiutstyret ditt. Våre ansatte har lang erfaring med tilpasning av støvler, og vi har et stort verksted for å gjøre de nødvendige justeringene. Vi fokuserer på hele foten og bevegelsesmønsteret ditt og behandler derfor årsakene til dine utfordringer og ikke kun symptomene. Hver høst reiser vi til Kitzbühel på seminar/workshop for lære mer slik at du skal få en enda bedre hverdag på ski. Her jobber vi med de beste i faget fra Europa og USA. Se mer info her: https://masterfituniversity.com/

Før vi gjøre noe med støvlene dine trengs det en konsultasjon, for alle med fjellkortet er denne gratis, vi avtaler deretter pris for videre arbeid.

For konsultasjon støveltilpasning må det bestilles time,. Vi anbefaler også det hvis du vurderer alpin eller toppturutstyr, da er vi sikre på at vi har tid til deg.

Bestille time hos oss kan gjøres på post.kilen@intersport.no

*Unntak for: Tilbud/salgsvarer, spesielt markedstilpassede priser,  pakkeløsninger, elektronikk, El-Sykler, gave/verdikort.

Rabattkode i butikk (Fremvisning av FjellKortet):

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter