Hotell Åre Fjällsätra

15% Rabatt på overnatting hos Hotell Åre Fjällsätra

Et personlig hotell med naturen i fokus

Åre Fjällsätra er et hotell fra slutten av 1920-tallet. Hvert tiår har det satt sitt preg på både på huset og i hagen, og det er noe vi er stolte av og har tenkt å fortsette med.
Vi har åpent hele året og har totalt 41 rom, fordelt på stort sett dobbeltrom, men også noen familierom med opptil seks senger.
Selvfølgelig har vi også dyrerom – vi elsker dyr!

Vi forbedrer hele tiden hotellet, og vi renoverer de forskjellige rommene mens vi går. Denne våren er det fokus på å bygge en ny badstue utendørs, åpne en sommerkafé og la dyr flytte inn i hagen.

Vi vil at stemningen her på Åre Fjällsätra skal være koselig og kjent, og at det føles som om du har kommet hjem.

*Rabatten gjelder ikke jul- og nyttårshelgen, uke 9, påsken og juli måned

 

Målet vårt er å gi deg som gjest en inspirerende og harmonisk opplevelse med god mat og god service, og vi er veldig takknemlige for din tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre opplevelsen din enda bedre 🙂

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter