Gjendeguiden

15% Rabatt på guidet vinterturer med Gjendeguiden

Vi er lokalisert i Vågå midt i Nasjonalparkriket – og har Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell i nabolaget.Gjendeguiden har bred erfaring og stor kunnskap innen friluftsliv og guiding – og tilbyr turer sommer som vinter, stisykling, skredkurs og randonée..
– Vi har små grupper pr førar, då dette gir betre sikkerhet, god læring og meir personleg oppfølging.
– Dette gjer og at vi ikkje er så veldig utsatt ift smitteverntiltak, då det er enkelt å halde avstand.
– Vi har verdens beste klasserom, med frisk luft og den største whiteboarden. Jotunheimen;)

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter