Geilolia

15% Rabatt på standardpriser på alle hyttene til Geilolia

Geilolia Hyttetun - Profesjonell utleie av familievennlige hytter og leiligheter med ideell beliggenhet

Geilolia Hyttetun ligger helt inntil skibakkene i Vestlia på Geilo.
Hyttetunet består av 32 koselige og velutstyrte hytter med høy standard. Hyttene har 6 – 12 senger og god plass for større familier, bedrifter og foreninger, vennegjenger eller andre grupper. Alle hyttene har parkeringsplass til minst to biler rett utenfor trappa, med mulighet til å lade elbil.

Med ski inn/ski ut i Vestlia Skisenter kommer du deg lett ut i alpinbakken. Foretrekker du langrennski går den populære løypa Ustedalsfjorden rundt» like forbi.
Nyt morgenkaffen med utsikt mot Hallingskarvet, slapp av i badstuen etter en aktiv dag utendørs og kjenn fjellets ro senke seg foran peisen om kvelden. Hyttene ligger i et rolig område bare 1,5 kilometer fra Geilo sentrum, så det er lett å teste shopping, restauranter og utelivet Geilo byr på.
På Geilo finner man aktiviteter og opplevelser for hele familien. Gjennom hele året kan man oppleve Geilo enten om det på toppen av Prestholtstrappene, rafting i Nummedalslågen eller isbading i Ustedalsfjorden.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Skysleeping

15% Rabatt på overnatting hos Skysleeping

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter