Forfatter Svein Nord / Nord4

25% Rabatt + fri frakt på turboka "På Sherpastier: I skog og fjell med folket fra øst" - Svein Nord

Ei reise på historiske fjellstier, skogsstier, postveger og kongeveger. Noen trinn her og der i kneiker og blaute partier i nasjonalparker, og sammenhengende trapper i bratte fjell.

 

 

Fortellinger om kunsthåndverk i stein i 70 av landets fineste landskaper. Boka er på 336 sider, 500 bilder, stort format, helbind.

 

Inspirasjon til tursesongen 2021 – der du reiser, der du bor.

Bestill på e-post: nord4@online.no
Faktura følger bokpakken med rabatten. Husk å ta med det som står om rabattkoden når du bestiller!
Fri frakt

 

 

Bruk følgede rabattkode:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter