Extra Optical

15% Rabatt på briller, solbriller og sportsbriller hos Extra Optical

Extra Optical Norge - Norges ledende optiker online

ExtraOptical.no er en Norsk brillesliper som snart i 10 år har utfordret de tradisjonelle brillebutikkene på pris og sortiment. Vi har alle typer brilleglass, og tilbyr like gode briller til en lavere pris. Langsynt, nærsynt, skjeve hornhinner, prismer, progressive – vi hjelper deg uansett synsfeil.

Historien om Extra Optical er historien om to obsternasige småbarnsfedre fra Trondheim, som trosset en trygg tilværelse som fast ansatt for å utfordre de store brillekjedene på pris!

Historien strekker seg langt tilbake, til et utvekslingsopphold i utlandet. Tilfeldigheter skulle ha det til at man oppdager hvor billige briller egentlig kunne være. Kontrasten mellom nykjøpte dyre briller fra Norge, til nykjøpte briller produsert på samme brilleseddel i Mexico var en utløsende faktor. Prisforskjellen mellom Norge og Mexico ble en a-ha opplevelse.

 

Noen år senere startet gründerne av selskapet, Øystein Sandø og Ole Kr. S. Langaunet jobben med å kartlegge markedet for synshjelpemidler i Skandinavia. Rask oppdaget man en bransje med stor fortjeneste og vanvittige påslag på varene som ble solgt. Etter å ha jobben med konsept og leverandører på deltid, ble Extra Optical stiftet i 2012. Som første nettbutikk for briller i Norge var læringskurven bratt, men interessen fra kunder var enorm – tydeligvis var det ikke bare vi som syntes briller var et kostbart nødvendig onde.

NB: Rabattkoden gjelder ikke kontaktlinser.

 

Medlemsfordel