Extra Optical

15% Rabatt på briller, solbriller og sportsbriller hos Extra Optical

Extra Optical Norge - Norges ledende optiker online

ExtraOptical.no er en Norsk brillesliper som snart i 10 år har utfordret de tradisjonelle brillebutikkene på pris og sortiment. Vi har alle typer brilleglass, og tilbyr like gode briller til en lavere pris. Langsynt, nærsynt, skjeve hornhinner, prismer, progressive – vi hjelper deg uansett synsfeil.

Historien om Extra Optical er historien om to obsternasige småbarnsfedre fra Trondheim, som trosset en trygg tilværelse som fast ansatt for å utfordre de store brillekjedene på pris!

Historien strekker seg langt tilbake, til et utvekslingsopphold i utlandet. Tilfeldigheter skulle ha det til at man oppdager hvor billige briller egentlig kunne være. Kontrasten mellom nykjøpte dyre briller fra Norge, til nykjøpte briller produsert på samme brilleseddel i Mexico var en utløsende faktor. Prisforskjellen mellom Norge og Mexico ble en a-ha opplevelse.

 

Noen år senere startet gründerne av selskapet, Øystein Sandø og Ole Kr. S. Langaunet jobben med å kartlegge markedet for synshjelpemidler i Skandinavia. Rask oppdaget man en bransje med stor fortjeneste og vanvittige påslag på varene som ble solgt. Etter å ha jobben med konsept og leverandører på deltid, ble Extra Optical stiftet i 2012. Som første nettbutikk for briller i Norge var læringskurven bratt, men interessen fra kunder var enorm – tydeligvis var det ikke bare vi som syntes briller var et kostbart nødvendig onde.

NB: Rabattkoden gjelder ikke kontaktlinser.

 

Medlemsfordel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter