Eventyrlig trugetur på Geilo med Vinternatt

10% Rabatt på eventyrlig trugetur på Geilo med Vinternatt

Bli med på en villmarksopplevelse ute i skogen og over isen. Vi går på truger i lett terreng gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden. Det blir dyrespor i snøen, stjernebilder på himmelen og vinterkvelden tett på. Midt i skogen sanker vi ved og lager bål i skogbunnen. Rundt bålet skal vi grille pølser og spise tradisjonell norsk bålmat. Truger er noe alle kan gå på, barn som voksne, derfor er dette en ypperlig måte å samle storfamilien på i vinter.

Denne eventyrlige trugeturen kan også gjøres andre steder, for eksempel utenfor din hytte eller der du bor. Store grupper kan også bestille denne artige opplevelsen, passer fint på firmaturen eller som en overraskelsestur for de eldre i familien. Trugeturen kan gjennomføres alle dager hele vinteren på bestilling.

Her blir det ikke spart på luksusen. Vinternatt stiller med førsteklasses truger og fotposer til alle, hodelykter, ved, pølse og lompe med tilbehør. Så klart blir det også noe søtt i koppen og dessert over bålet. Din guide vil også dele av sin erfaring som friluftsveileder og ikke minst av sin sangskatt rundt om bålet under stjernehimmelen.

En eventyrlig trugetur er kos på tur, lærerikt og minneverdig. Hilde din guide har lang erfaring med å arrangere turer for småbarnsfamilier, firmaturer og er ekspert på å gjøre hver tur unik, tilpasset alles behov og kanskje aller viktigst gøy for de minste.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter