CrazyCap Norge

50% Rabatt på CrazyCap selvrensende vannflasker

CrazyCap - Perfekt for din neste tur, enten på fjellet eller i storbyen

Selvrensende vannflaske med tilhørende UV-C LED lys i korken, som fjerner 99,99% av bakterier, virus og andre mikroorganismer i drikkevannet ditt.

Vitenskapen bak UV-vannbehandling er bemerkelsesverdig enkel. Når biologiske organismer som virus, bakterier, patogener, etc. blir utsatt for UV -lys, vil dermed proteinene som finnes i celleveggen bryte sammen og forårsake at mikroorganismen fjernes. Denne effekten forsterkes ytterligere når celler slutter å reprodusere seg som genetisk materiale (RNA og DNA), og danner tymindimer ved  absorbering av UV -lys

 

 

NSF/ANSI 55-2019 Sertifisert

CrazyCap® 2 ble i 2019 NSF 55 sertifisert etter grundige tester av eksperter i vannsikkerhetsindustrien ved NSF Internasjonal i USA. Denne sertifisering viser at UV-C Teknologien i CrazyCap korken er effekiv mot å fjerne bakterier, virus og andre mikroorganismer i drikkevann ved buk av Crazy mode funksjonen.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Overnatting

Hordatun Hotel

Spar over 300 kr per natt ved overnatting i minst 2 netter eller mer på Hordatun Hotel

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter