Bratt friluftsliv

15 % Rabatt på opplevelser med Bratt friluftsliv i Via Valle

Bratt friluftsliv i Via Valle

Velkommen i en bratt verden; vi tar deg med på Via Ferrata, fjellklatring, klatresport, toppturer, trekking, fjellvandring, terrengsykling og andre utendørs kombinerte opplevelsespakker. Via Valle Ferrata i Nomelandsfjellet er åpen for Fjellkorteiere!

BRATT Friluftsliv ble etablert i 2016. Vi holder til i det røde, restaurerte “BRATT-FJOSET” midt i sentrum av bygda Valle i vakre Setesdal. Åse Solbakk er Bratt Friluftslivs blide og hyggelige daglig leder, klatreansvarleg og medeigar. Født og oppvokst på Hovet i Valle har hun lang erfaring med klatring i området. Hun har klatret siden 1998, og kjenner fjellene som sin egen bukselomme.

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter