Bergen Vanlife

15% Rabatt på leie av campervaner fra Bergen Vanlife

Bergen Vanlife leier ut unike campervaner, innredet med seng, sofa, kjøkken og masse oppbevaringsplass. Med overnatting og transport i ett, ligger alt til rette for fantastiske turopplevelser.

Bilene kan brukes hele året, da de er isolert og har varmeanlegg som sørger for god komfort. På vinterstid ligger alt til rette for ski-in, ski-out, perfekt for alle skientusiaster. Sommerstid er bilene perfekt som utgangspunkt for en rekke fantastiske turer, vi kan blant annet anbefale en tur til Hardanger, Loen, Geiranger eller Jotunheimen.

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker turtips, vi hjelper gjerne med planlegging av alt fra helgeturer til lengre utflukter!

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter