Antibug.com

20% Rabatt på ordinær priser og 10% rabatt på alle salgsvarer hos Antibug.com

I JULI 2018 STARTET EVENTYRET SOM SNART SKULLE BLI FJELLULLA.

Vi har prøvd ulike produkter innen insektmiddel, men syns det blir upraktisk og tungvint. Derfor ville vi gjøre insektbeskyttelse til en del av garderoben, slik at man slipper å tenke på å ta med unødvendige produkter når man skal på tur.

Vi har samarbeidet med fagfolk og gjort mye research på veien til våre bærekraftige produkter. Fjellulla utvikler, produserer og selger slitesterke kombinasjonsmaterialer av merinoull og bambus. Våre fritidsklær er varme og kløfrie, slik at hele familien er mest mulig komfortabel på tur.

Alle våre klær beskytter mot insektbitt og smitte av sykdommer insektene kan medbringe.

Fjellulla er utviklet og designet i Trondheim.

 

 

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter