Alfa Sko

30% Rabatt på alt av ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere.

Alfa - Alle vet at ukomfortable sko gjør turen dårlig. Alfas produkter er derfor bygget rundt en kompromissløs tro på at gode turopplevelser skapes av godt fottøy.

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I snart 90 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Alfa har alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse. Produktene skal bidra til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort. Alle Alfa produktene er utviklet med tanke på moderne friluftsliv.  Med Alfa sin innovative tilnærming kombinerer de moderne teknologi og materialer på en måte som utfordrer eksisterende standarder. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn. På hver enkelt tur, og over flere år.

For oss er alle ekspedisjoner viktige, enten det handler om å bestige en topp, krysse en pol eller bare å tøye egne grenser litt lenger.

 

Rabattkoden gjelder ikke for modellen Impact A/P/S GTX og varer i Outlet.

 

Medlemsfordel

Flere medlemsfordeler

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter