Aktiw.no

20% Rabatt hos Aktiw.no - Norges nettbutikk for sport og friluftsutstyr

Hvorfor handle hos aktiw.no?

Vi er en frittstående butikk som vil si at vi ikke er en del av noen kjede. Det gir oss mulighet gjennom vårt brede produktsortiment til å kunne tilby akkurat DEG de produktene DU måtte ønske fra en rekke markedsledende merkevarer til konkurransedyktige priser!

Produktkunnskap og erfaring:

Vi består i dag av et team med forskjellige bakgrunner fra forsvaret, fjellet og kysten!

Vår brede og lange erfaring med alt fra sykling, dykking, ski, jakt, ferskvannsfiske og havfiske gjør at vi til sammen med 50år+ erfaring vil kunne gi deg som kunde gode råd og tips, samt utprøvde produkter for både erfarne som nye i alt fra skog til fjell som til vann.

Produktsortiment:

Vårt fokus er å tilby et bredt utvalg av bærekraftige produkter til konkurransedyktige priser!

Vi har et veldig bredt varesortiment som gjør at du som handler hos oss får tilgang til et bredt spekter varer for mange forskjellige sports- og friluftsaktiviteter.

Vi er 100% Norskeid!

 

Rabattkoden gjelder ikke kart, elektronikk, Härkila, Seeland, ernæring (turmat, sportsernæring osv.) samt varer som allerede er rabattert. Allerede rabatterte varer som f.eks. finnes under kampanje eller outlet.

Her finner du FjellPartneren:

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter