– Før jeg fant FjellTid hadde jeg hund, så jeg og hunden gikk mye turer alene i skogen

Camilla Slette hadde nylig mistet hunden sin og det å gå tur uten hund føltes helt feil. Da hun først søkte etter fellestur på internett, fant hun FjellTid.no

Jeg heter Camilla og vokst opp i en turglad familie. Om sommeren gikk vi fjellturer og hadde Norges-ferie, om vinteren gikk vi langrenn og lekte i snøen, men er ingen topp-jager. Det som er viktig for meg er å komme meg ut, bevege meg og nyte naturen og turen i seg selv.

Før jeg fant FjellTid hadde jeg hund, så jeg og hunden gikk mye turer i skogen. Det var også mye hytteturer, med skiturer og trugeturer. Lengre fjellturer med overnatting ute var det lite av etter at familien fikk seg hytte. Jeg har kun en venninne som også liker å dra på tur, men vi bor 2,5 time fra hverandre og jeg jobber annenhver helg og hun jobber også ofte helg. Så da ble det stort sett kun i sommerferien at vi kunne dra på fjellturer med overnatting ute.

FjellTid har gitt meg  så utrolige mye!

For det første har jeg flere mennesker å dra på tur med, og jeg elsker fellesturene med FjellTid. Jeg har flere overnattinger ute i løpet av året og jeg er mer på tur hele året, ikke bare i sommerferien og turer i skogen hjemme. Jeg har også fått øynene opp for nye flotte områder som jeg ikke hadde oppdaget om det ikke hadde vært for FjellTid.

I tillegg har jeg fått mye mer kunnskap om friluftsliv. Hver gang jeg er på tur med FjellTid plukker jeg opp nye tips og triks, og det samme gjelder inne på turnettverket fjelltid.no.

 

Et av mine beste turøyeblikk fra FjellKæmpen med FjellTid.

Mitt beste FjellTid-minne er første gang jeg var på tur med FjellTid. Det var FjellKæmpen i 2019. Jeg var litt nervøs (okei, veldig nervøs!) på forhånd for å dra på fire-dagers tur med vilt fremmede. Men jeg ble tatt så godt i mot fra første sekund! Herlige mennesker, skravla gikk, latteren satt løst og stemningen var på topp! Jeg kjente på hele meg at her hører jeg hjemme. Tiden fløy og de fire dagene gikk altfor fort! Jeg har siden skjønt at dette er FjellTids signatur. Den inkluderende og varme FjellTid-stemningen!

Få turvenner i FjellTid for livet. Prøv oss en måned og se om dette er noe for deg!

– Noen geniale turtips jeg har lært meg

Tips: Ull er gull! Kle deg meg ull innerst. Ull varmer selvom det blir vått. Kle deg lag på lag. Når du stopper og tar pause; bytt ut det innerste laget med klær. Da holder du varmen gjennom pausen.

 

Camilla sine 3 tips på hvorfor du bør melde deg inn:

  1. I FjellTid er det godt samhold og det er rom for alle!
  2. Jeg finner inspirasjon til turer og jeg lærer nye tips og triks innen friluftsliv.
  3. Fjellkortet gir meg gode rabatter på blant annet utstyr. Det har jeg allerede spart mye på!

 

 

Innstillinger for personvern

Nødvendige

Dette er informasjonskapsler som brukes for å holde deg innlogget og generellt sørger for at du kan bruke de mest grunnleggende funksjonene på FjellTid.no.

wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, wp-settings-time, peepso_last_visited_page, PHPSESSID, __distillery

Annonsering

Disse informasjonskapslene holder orden på våre annonser inne på FjellTid. Dette er grunnlaget for mye av våre inntekter.

advanced_ads_page_impressions, advanced_ads_pro_visitor_referrer

Analysering

Disse informasjonskapslene holder orden på statistikk og analysering utført av Google Analytics.

gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect
gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_metric, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, collect, r/collect

Netthandel

tribe-event-tickets-plus-meta-hash, wc_cart_hash_#, wc_fragments_#, wp_woocommerce_session_#, __stripe_mid

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for å selge billetter til turene/aktivitetene vi arrangerer. Dette er noe av vårt livsgrunnlag.
__stripe_mid

Nyhetsbrev

Disse informasjonskapslene brukes i sammenheng med nyhetsbrevoppsettet vårt. Nyhetsbrev er er noe av det som skaper vårt livsgrunnlag.

newsletter